Tyst måndag.

Jag är hemma i Göteborg! Bilturen i söndags kom som en välsignelse, helst sen mitt tåg som jag egentligen skulle ha åkt (bokade biljetten innan jag visste att syster skulle fira nyår i de Norrlänska skogarna) vart INSTÄLLT helt och hållet. Tack SJ! Pengarna tillbaka!

Synd bara att jag vart så pass hes i tre dagar nu att bilresan vart en rätt tyst tillställning. Idag när jag varit ensam hemma och skrotat runt har jag försökt att inte säga ett ord. Jag vill nämligen kunna prata igen, snarast. Helst tills på onsdag då jag, Camilla och Rasmus ska åka till Ullared. Min julklapp från dem!

Det stundande Ullaredbesöket har gjort att jag spenderat dagen åt att rensa kök och badrumsskåp och skrivit en inköpslista, och ärligt talat känns det underbart att ha ett välsorterat badrumsskåp! Började dagen med att sova längre än jag gjort sen tonåren och har myst framför TV:n. As we speak har jag dessutom två nybakta medelhavsbröd som svalnar på galler. Tummen upp för nya elvispen!Nu tror jag faktiskt att det är dags att provsmaka brödet! Precis såhär ska en hemma-mys-dag vara... :)


Kommentarer
Postat av: Karin

Det ser jättegott ut, Jag ska prova på att göra det. Har du använt jäskorg? Ha det bra i Ullared och kom ihåg Ted Gärdestads samlings-CD

2011-01-03 @ 21:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0