Branäs

Back to business: Nu har skolan börjat på riktigt igen! Vart dock en riktig uppladdning, helgen i Branäs var jättehärlig!

På torsdagen hade vi jättefint väder! Knallblå himel och -15 grader. Vi passade på att åka längdskidor, vilket faktiskt var jätteroligt! Varken jag eller Camilla har väl åkt sen 12 års ålder och jag tror att vi båda vart sugna på att åka mer slättförs (som Lars (och han i sällskapsresan) brukar säga) i framtiden.

På lördagen åkte vi utförs, snön föll och vädret var inge vidare. Branäs var väl inte bästa skidort jag varit på heller om man ser till backutbud. Bara knappliftar och en gondollift. Hela förmiddagen åkte vi småfisiga backar, alla involverade barn i mängder och flacka bitar med stakning, rätt tråkigt! Helst för Lars på bräda, svårare att staka och att åka knapplift. På eftermiddagen övergick snön till underkylt regn som frös skidglasögonen oanvändbara och oss iskalla på fem minuter, men vi gav inte upp utan hittade faktiskt en bra och rätt lång röd backe vid gondolliften. Väldigt trevligt.

Förstår mig dock inte på gondollift, man måste ju ta av sig skidorna?! Nåja, kameran gick inte direkt varm. Fotade bara finvädret och lite när vi spelade kort och myste på kvällarna. Det är ju nästan eftermiddagarna och kvällarna som är bäst! Lite bastu, lite mat, ett glas vin, lite plump, lite sällskapsspel och umgänge i allmänhet. Sammanfattar helgen som: Mycket trevlig!
NU GÅRE UPPFÖR! Satan; backarna... Camilla, jag och mamma äger längdspåret. Familj Bergquist/Aronsson. Terence lär pappa spela plump. Mamma ville ha bildbevis när pojkarna diskade efter maten, haha!

Kommentarer
Postat av: karin

Ser ju jättetrevligt ut! Jag blir avundsjuk.....

Nu kanske du förstår min passion för slättförs!

Spelar Lars plump?? och diskar?? Blir mer och mer lik mor sin?

2011-01-18 @ 22:29:38
Postat av: Camilla

Haha Terence är en hejjare på plump och att dra husse i skidspåret! Fina bilder de blev :D Tack för en bra helg!

2011-01-19 @ 08:29:11
URL: http://catrool.blogg.se/
Postat av: Linda Bloggägare

Karin: Ja! Vi har snackat om att åka lite längd nästa gång vi är i Sundsvall och har snö! Förresten... Lars har alltid varit lik mor sin! ;)

Camilla: Tack själv! Bilden på er är fantastisk, hela lilla familjen... Du ska få den någon gång!

2011-01-19 @ 20:46:42
URL: http://lindabergquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0