Göteborg

Igår var ett utmärkt exempel på hur fantastiskt Göteborg är, vissa saker finns bara helt enkelt ingen annanstans!

Mitt spontana utrop blir: Fantastiska pubar! Göteborg måste vara Sveriges pub-tätaste stad. Sjyssta ställen med öl och bra atmosfär. De flesta av dessa pubar har dessutom Afterwork, antingen varje dag eller några dagar i veckan. Och Afterwork är nog Göteborgs grej, för det betyder i 9 fall av 10 att man köper en öl och sen får gratis buffé. Väldigt ofta väldigt trevlig buffé dessutom!

Så igår befann jag mig alltså på Plain Kitchen i Linné tillsamans med klasskamrater och deras kamrater. Vi åt god buffé och drack öl ur halvmeters-glas. För att göra det hela bättre var det Quiz-night (ännu en Göteborgsgrej) vilket ofta involverar svarsformulär, bisarra frågor och onödiga vinster. I detta fall var det ett superseriöst musik-quiz och en amerikanare med gitarr samt en runda i baren för vinnar-laget. Riktigt grymt quiz! Vi vann inte, men shit, vad kul det var!

När ölen var uppdrucken och quizet slut, promenerade vi sedan ner genom Göteborgs vackrare delar via Vasagatan till Valand och spårvagnen hem, nynnandes på Timo Räisänens "Aldrig långt bort".



Man måste nog älska Göteborg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0