All packed up...

and ready to go. Imorgon bär det av! Har börjat fatta grejen med att packa lätt, bara handbagage är guld egentligen. Lite knivigt har det varit, för vi ska få sol och varmt halva veckan och småregn andra halvan, så det gäller att packa smart!Kronan på verket är mina nya Swedish Hasbeens. Har velat ha ett par ett tag, men inte velat pynta runt femton hundra. Slog en frivolt när jag hörde att H&M skulle köra ett samarbete med märket. Så i onsdags morse gjorde jag något jag lovat mig själv att aldrig göra: Köade utanför H&M. Tillsammans med en hop upphetsade tjejer tog jag ett djupt andetag när dörrarna öppnades, sprang in, knödde mig fram och knep mina älskade 37:or. Lika snygga som förväntat. Success!

Idag har vi haft underbart väder, strålande sol. Käkade precis middag uppe på berget, vi har nästan en stammisplats däruppe, på en sten under två träd, solen där försvinner lagom runt sju. Mycket mysigt. Helgen har också varit fantastisk med underbart väder. Minst 20 grader och strålande sol, vi hoppade över våren och tog sommaren direkt! Hela familjen samlades hos Camilla ute i Gråbo, vi har myst i solen, promenerat, grillat, målat ägg och haft det gött. En riktigt trevlig påsk helt enkelt, precis som den ska vara.

Nu har nagellacket på mina tjugo naglar torkat. Dags att lägga sista touchen på packningen! Imorgon vid den här tiden är jag i Barcelona, vem vet, kanske på en uteservering med ett glas vin i högsta hugg ;)

OH MY GOD

Som sagt vart jag inte helt nöjd med frippan igår, så imorse gick jag efter mycket tandgnissel tillbaka till frisersalongen där jag slingade håret och frågade vad dom tyckte. Lärarfrisören höll med mig att den inte var perfekt och efter lite om och men fick jag en tid vid tre. Lättaste sättet att lösa problemet var tydligen att blondera halva håret lika ljust som den ljusa halvan och i den stunden kände jag att jag sket i vilket bara jag slapp ha ett halv huvud blonderat.

Därefter är det någonslags dimma... Och några timmar senare sitter jag alltså här. Undrar hur fan det gick till när jag blev Blondin med stort b? Undrar vart i processen jag missade att denna fördummande frisyr dessutom växte fram?


Tänker annars att det nog bara är jag och någonslags Montazami som rockar den här looken såhär hårt! ;)

Lov

Första officiella dagen på lovet. Hehe, varför känns det som att jag är tolv år när jag skriver att jag har lov? Nåja, jag har bara gjort nyttiga saker. Typ.

Spenderade hela förmiddagen hos frisören i ett försök att fräscha till mig lite inför Barcelona. Det är ungefär 50% chans att det blir bra när man går till studentfrisörer har jag märkt. Denna gången vart det sådär, färgade utväxten, men den vart tyvärr rätt mycket blondare än resten av håret? Superfräscht verkligen!

Var sedan på en intervju för en tjej som skriver ett exjobb om tjejer som väljer att helt eller delvis gymma som motinsform, om syn på kroppen och feminint vs. maskulint i gymmet. Väldigt intressant ämne, ska bli kul att läsa uppsatsen när den är klar! Efter det träffade jag äntligen en sjukgymnast för min rygg. Han menar att anledningen till att jag har ont är att jag är olika flexibel i olika delar av ryggen. Har fått lite övningar för att mjuka upp ryggen och göra de lite mer oflexibla delarna mer flexibla, så de flexibla delarna slipper ta så mycket stryk. Ja, ni fattar?

Superfint väder i Göteborg, Lars och jag intog vår middag uppe på berget idag. Mycket trevligt! Känns nästan som sommar! Har varit jättefint väder hela helgen, det firade jag och min bättre hälft med att släppa ut våra inre nördar: Star Wars-marathon. Inomhus med fördragna gardiner, hela helgen! Sjukt gött... Ja, faktiskt, det är ju bara typ 14 timmar film totalt ;DMen räds icke! En missad solhelg kommer inte ta kål på oss. Det ska bli superfin väder hela veckan. Jag ska mest superplugga fram till fredag då mamma och pappa kommer. Då blire Gråbo-häng och påskfirning med hela familljen! :)


FREDAG!

Gött! Solen skiner och uppsatsen är färdig! Ni förstår hur bra det känns va? Har precis deklarerat mig till några tusen och ska nu käka något, piffa till mig och dra iväg till Redbergsteatern. Jag och mina vänner ska se Olle spela En Midsommarnattsdröm ikväll. Väldigt trevligt kommer det bli!

I helgen ska jag annars bara göra nyttiga saker. Typ plugga byggnadsfysik och leka 90-tals-quiz hemma hos Lotta. Och förresten, nu är det en vecka kvar innan påsklovet, sjukt! Jag är snart... ledig!?

TerryTerry är på besök medans resten av familjen är på Ibiza. Han är så duktig så... en riktig lök. Han har några mysställningar, de flesta involverar att ligga inburrad i täcket. Ibland undrar man om han är katt, helst när han alltid ska ligga på/under/brevid en under filten när man ligger och tittar på tv. Han är förbannat mysig när han inte är hyperaktiv och jävlig, det får man ge honom! ;)

Idag har jag haft två pauser i det omtalade uppsatsskrivandet, en bollkastarrunda med hunden uppe på berget och en snabbfika med finbesök från Linköping, Ulrika! Mycket trevligt. Imorgon ska jag bara skriva på denna förbenade uppsats, jag peppar mig med tanken på att vi fått stipendium för Barcelonaresan och nu är sex personer som ska åka, samt att vi bokat lägenhet för oss allihopa mitt i stan. Inte så länge tills vi åker, tills jag får vandra omkring i föremålet för min älskade/hatade uppsats. 25:e april smäller det! Woho!

RSS 2.0