Besök.

I helgen var Lars familj här, mamma Karin och bror Per. Vi har haft supertrevligt, käkat god mat, umgåtts och spelat Quiz, men helgens höjdpunkt måste ändå varit lördags då vi gick på Universeum! Vilken skam att jag aldrig varit där! Det var jättekul. Vi såg massor med djur, lösspringande apor tillochmed! Regnskogen var så fin. Vi utmanade hjärnan på Tilt!-avdelningen, besökte KrimLab och en utställning om rymden... Tillsammans med hela Göteborgs samlade trupp barn. Höstlovsvecka, javisst!

Försökte med föga framgång dessutom ta en bild på syskonparet Åslin till min fotovägg. Fick EN där båda log och den är relativt missvisande: Per spelar varken gitarr eller är med i någotslags gangstergäng. Men he få duga!


Tyvärr hade jag dugga i Hållf. imorse och försökte i helgen kombinera umgås med plugg. Det gick sådär, båda halvorna vart lidande tror jag. Duggan idag gick sådär, vi får se när resultatet kommer. Påtal om ryktena om Hållf:en får man nog säga att de är sanna, iallafall för oss på AT, DEN ÄR ASJOBBIG. Vi som är schemalagda mellan 8-9 och 16-17 varje dag och har två timmar räkneövning i veckan måste alltså lägga de drygt 10 timmarna man behöver plugga på helg eller kvällstid. Fantastiskt. Där försvann fritiden i sex veckor till. Mitt liv kommer med andra ord vara jätteintressant fram till jul. YES!

Hörs i december! ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Linda! Karin visade mig din blogg för ett tag sedan :) Ni ser ut och ha haft det jättemysigt! Dom visade mig bilderna igår. Tycker det var tråkigt att jag inte kunde följa med, men det kanske blir en annan gång. Hopppas ni har det bra. Kram Anna (Pers flickvän)

2010-11-09 @ 11:55:50
URL: http://annaalindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0