Pust!

Har verkligen inte haft tid att skriva sen sist, förrförra helgen var det släktträff med mammas sida (HAHA! Kolla Terrence min!) väldigt trevligt att träffa alla och vi hade riktigt superväder. När vi kom hem var det dock full fart i en vecka, nämligen projektinlämning förra fredagen. Vi satt på skolan i genomsnitt 12 timmar om dagen den veckan tror jag. Tredje målet mat på en dag i vårat AT-kök var sådär lyxigt.

I tisdags var det kritik på projektet, det gick jättebra! Vi fick supervettig kritik, positiv som negativ, jag höll med om allt som sas. Vår kritiker Magnus förälskade sig i vår trappa, han tyckte att den var fantastisk och valde vårt projekt som ett av de bästa på slut- genomgången på tisdag eftermiddag. Superroligt!

På måndag har jag mekaniktenta, jag tokpluggar mest hela tiden (när jag inte sorterar min nagellackssamling, rensar i bokhylla, i garderoben, i klädhögen på golvet, traderar, googlar eller wikipediar det vill säga......). Av den anlednigen vart min födelsedag en lugn och mysig tillställning! Lars kom in och sjöng på morgonen, frukost på sängen med baguett, brieost och underbara jordgubbar. Vi satt och pluggade ute på Lindholmen hela dagen, lyssnade på alla som tog studenten, haha! På kvällen käkade vi en mysig middag, Camilla kom förbi med Terence och åt tårta också. Väldigt trevligt :) Tack alla ni som tänkte på mig och slängde förbi ett grattis, det var mycket uppskattat!

På tisdag ska jag och Amanda (supersöta blonda tjejen från alla Milano/Turin-bilderna!) ha ett litet försenat födelsedagskalas för oss två! Vi fyller 44 år så temat på kalaset är 4. Ska bli spännande att se om någon klär ut sig! På onsdag bjuder Camilla på tårta också, inte vilken tåra som helst utan smörgåstårta!! Så det firas liiite i efterskott med :)

På torsdag hälsar jag på Jenny i Oslo! Hon hoppade av skolan för någon månad sen och jag saknar henne redan! Ska bli så nice, har aldrig varit i Norge ens tror jag. Så det är busy, busy ett tag framöver, när jag kommer hem från Norge är det bara att packa och åka hem till Sundsvall. Blir Ortviken och Köpmangatan ett år till. Ska bli grymt! Ses där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0