I Turin!

Buonasera! Tänkte bara informera om att jag lever! Vi har det jättebra trots spöregn vareviga dag, haha! Äter god mat, gudomlig glass och dricker billigt vin. Vi har sett säkert 10 kyrkor, varit uppe i Domen och snurrat på tjuren i Galleria Vittorio Emanuelle II, varit på Milan - Fiorentina på San Siro, sett en symfoniorkester på La Scala och nu senast sett det som påstås vara Jesu svepning. Busy, busy.

I Milano var vårt hotell hysteriskt dåligt, vi var ca 15 i klassen som bokat samma hotell, men ändå hamnat på olika och det var massor med tjaffs, mest pågrund av olika värderingar tror jag. Utkatstade vart vi nästan. Här i Turin bor vi allihopa på samma våning, 25 pers. Känns som en klassresa i 9:an. Haha! Idag började ju "skolan", och vi har skissat mest hela tiden sen vi kom hit. Till och med kvällsmaten skissades av!

Ska gå och sova nu, imorgon ska vi till Lingottofrabriken och har ett fullspäckat schema. 6 pers i vårt rum, och sängarna är dubbelsängar som vajar så man blir sjösjuk ;) Natti!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Kul att se att du har de bra! Hämtar hunden i kväll så du slipper han då du kommer hem ;)

2010-05-06 @ 12:45:40
URL: http://catrool.blogg.se/
Postat av: mamma

Tråkigt att det regnar

Här hemma har vi haft frost på morgonen inte så bra det heller ;)

2010-05-06 @ 16:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0