Vadå liv?

Varje dag den här veckan går jag mellan 8-17. På det har vi en inlämningsuppgift i Rum och Geometri som ska in, en på onsdag och en på fredag, vi ska skriva motiveringar och bevis om hur man konstruerar geometriska figurer med hjälp av passare och linjal. Det är faktiskt rätt sjukt, vad mycket vi har att göra alltså! Man är rätt degig i huvudet på måndag eftermiddag kvart i fem när man sitter och har Mekanik, buh! Nästa vecka går vi också till fem de flesta dagar, och på det har vi ett Geometriprov på onsdagen. SNART PÅSKLOV!

Igår förmiddag var vi och kände in rummet vid Skanstorget, och skissade lite... Och hela dagen idag har vi jobbat med att avgränsa rum på torget med hjälp av träd, murar och andra volymer.


Skanstorget ligger alldeles nedanför 1600-tals borgen Skansen Kronan, och hela den stora platsen har man gjort parkeringsplatser av. Hemska tanke! Vilket underbart torg det skulle kunna bli! Vår nästa uppgift i arkitekturdelen av utbildningen är att projektera ett underjordiskt parkeringshus under Skanstorget och göra något ovanpå för att få igång rörelsen av folk där igen, som det ska vara på ett torg. Projektet ska vara klart till sommaren och verkar sjukt roligt, enligt tvåorna väldigt krävande dock, alla av dom fick komplettering.

Just nu dammsuger Lars för fullt. Han är så duktig! Jag är fortfarande helt slut efter tentaveckan och har varit förkyld i en månad men blir aldrig bra... Ska dock försöka laga någon slags mat nu! Vi får se vad det blir för något... lättlagat ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0