Ny design!

Hoho! Vädret ute är strålande! Sol och varmt, snön är spårlöst borda och våren är verkligen här! Mina ben spritter efter en promenad i vårvädret, helst när jag ser en bit av Ramberget och alla joggare från mitt fönster. Men... jag är verkligen inte fit för en promenad, så jag kannaliserade all energi till att göra en sjukt vårig design till bloggen. Den bara kom, jag tänkte inte så mycket på vad jag egentligen gjorde, men jag gillar den! Körde lite safe med samma stil som förut, men vad gör det? Behövde verkligen en ny, den gamla var mer än ett år gammal!

Färgen vi köpt till väggen, och Orly's sockersöta vårkollektion speglas också i designen, hehe, saker jag uppenbarligen tänkte på medans händerna gjorde bilden. Nagellacket är Cotton Candy från nämna nagellackskollektion, och Essies Cantalouope.

Bilderna är lite tråkiga, men nya kommer nog om ett tag. Tog dom jag hade framför näsan! Bilderna som jag inte tagit med min egen kamera är från fotoakuten.se. I framtiden ska jag byta ut mot så många egna bilder så mycket som möjligt, såklart! Hoppas ni gillar nya designen lika mycket om jag!

Kommentarer
Postat av: Big Sis

Jätte fint!! :)

2010-03-31 @ 17:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0