Lov! Och sjuk...

Fyfan. Rejält förkyld. Har varit soffliggande sen i fredags kväll, feber, har nog inte varit såhär sjuk på en evighet. Idag lessnade jag, så vi var och köpte stege, penslar, roller och... färg!! Det vart S2020-G70Y, som jag tänkt, alltså den mittimellan färgerna på bilden! Den ser helt underbar ut i hinken! Tänkte börja måla på torsdag, skulle behövas två lager, så på fredag visar jag före- och efterbilder! :D

Har nämligen fått nykameran också, den är så liiiiten! Och så ingick en gorillapod. Ska bli skitkul att testa ta lite bilder sen när jag laddat den. Tänkte vänta med att leka loss tills Lars åker imorgon, ni förstår ju vilka extrema mängder kvalitetstid vi fått tillsammans, jag har legat i soffan och Lars har servat mig med näsdukar, te och omtanke. Vi som skulle gå och se And there was light i lördags! Buhu.

Nu ska jag sluta skriva, spillde ett glas mjölk i mitt tangentbord igår, så knapparna fastnar med jämna mellanrum. Mums! Vi har iallafall nästan nyss ätit lyxmiddag och ska krypa ner framför TV:n med en fruktsallad, om jag orkar göre den det vill säga... den här dagen var kanske inte så bra för min förkylning. Men vafan!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hoppas att du snart blir bättre

massor av kramar

2010-03-30 @ 10:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0