2 dagar kvar...

i skolan! Men ärligt talat känns det lite som att lovet började idag, hade nämligen ett geometriprov idag, som jag pluggat inför, förra veckan hade vi ju fullt upp, så idag kan jag slappna av för första gången på en månad. PHEW!

Lovet spenderas hemma... ensam. Jag trodde att någon skulle vara i Göteborg över påsk, men så åker alla hem, utom Camilla som åker till Thailand!!! Jag ska ju som sagt måla om väggen och ha lite välförtänt egentid, men börjar dock så smått ångra att jag inte bokade en biljett till Sundsvall, det brukar vara avslappnande att komma ifrån litegrann! Och det skulle vara trevligt faktiskt umgås med karln lite då vi båda är lediga, nuförtiden träffas vi inte, vi bo bara ihop ;)

Helgen efter påsk åker dock jag och Lars på en miniweekend till Köpenhamn, bo centralt på hotell, äta pölsa, smörrebröd och promenera längst Strøget. Hoho! Så mysigt! Det är inte tokigt att bo i Göteborg, 3 timmar med tåg från "Europa"!

Och för er som undrar: Tentan i matteanalysen gick bra, HAHAHAHAHAHAHA!!! Jag slipper omtentan i augusti. 23 poäng, 20 var godkänt, så jävla gött. Vi fick resultatet i fredags, lärarn i ämnet rättade alla tentor på 5 dagar. Ni förstår hur seriös denna människa är? Inte helt chockande att vi har så mycket att göra nu för tiden! Kan inte blogga mer än en gång i veckan, vad ska jag skirva? Jag går ju bara i skolan.

En liten utgång hanns dock med i lördags, vi var på Gretas och dansade och shottade Fernet (?). Det gick precis som det låter som att det ska gå när man gör något dylikt! SUPERBRA!!

Dags för kvällsfika och lite efterlängtad sömn. Phew!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0