Lyxdag.

Har unnat mig själv både det ena och det andra idag, bland annat klipp och slingning för 1300kr, ögonfransfärgning, kycklingtacorörabaugett på Coffe House med kära Ulrika och nyss: Nytt nagellack  på småtassarna. TTYL från China Glaze. Tillplattad!Fånigt namn (datanördslang för "Talk To You Later") men fantastiskt laxrosa holografiskt lack.

Påtal om klippningen, färgade bara utväxten, och klippte bort de västa kluvna topparna, men fick en fantastiskt tillplattning på köpet (jag tänker inte duscha på en vecka). Det måste varit typ fem år sen jag hade rakt hår, händer i princip aldrig och känns helt sjukt. En liten identitetskris faktiskt, haha!

Imorgon börjar jobbet igen, onsdag, torsdag, fredag dag. 300% på midsommar klirrar inte fel i kassan. Efter det har jag en vecka ledigt, den är redan i princip uppbokad! Härligt!

Nu är sjukt hög tid att nanna. Natt!

Back to square one!

Jajamensan, tillbaka i lägenheten i Sundsvall, hej Köpmangatan 1! Känns som att tiden stått stilla här, har tiden stått stilla!? Nja... Tittade på min facebookbild och insåg att den är tagen just i detta datarum, i augusti 2009, det kalla ljuset från vägen utanför... Vart tvungen att ta en ny.


... och konstatera att håret växt som sjutton. På 10 månader! Fantastiskt jobbat med mina lockar, allting tar tre gånger längre tid. Vinklingarna på bilderna visar inte bara varför man aldrig ska ta bilder lätt underifrån, utan kanske också en tillstymelse till mina tre förlorade kilo!

Nåja, har faktiskt fått lite sol och bad (ja, ligga vid en pool räknas väl som bad?) dessa lediga dagar i Sundsvall; torsdagen bjöd på fantastiskt väder. Har hunnit träffa hela Lars tjocka släkt också. Imorgon börjar jag jobba igen. Veckan bjuder på 48 timmar på bruket, ingenting mot en Chalmersvecka alltså! Det känns bra! Och bättre kommer det kännas när lönen trillar in, testa dubbla, förfan, tredubbla en "chalmerslön", jiiha! ;)

Nu; lite nedvarvning och snart knoppa, cyklar till jobbet imorgon... Vid 5?

YES!

Sitter och äter min tredje skål glass för dagen, frostar av frysen... Och det kom inte på fråga att slänga ett helt paket glass!!!

Men hörrni... strejken?! Jag ska för sjutton flyga norrut imorrn. Alla flygbolag strejkade 7-8 juni, jag hade som tur var bokat den 9:e juni när mitt flygbolag City Airlines går ut och säger att man inte strejkar alls (phew!) men eventuellt går ut i sympatistrejk den 9:e (what?!). Fick just veta att sympatistrekjen däremot inte blir av. YES! Tänka sig, lite tur my way.

Packningen däremot... Det är en egen historia... får ha 20 kg + 8kg handbagage. Handbagaget får dock bara vara 20x35x45cm, superlitet. Stora väskan väger just nu 22kg och handbagaget väger 5kg utan datorn, det packar jag i min vanliga handväska (säkert 40x40x50cm) och håller tummarna. God damn.

Oslo var iallafall supernice. Har lite problem med språket, hahah! Vi hade superduperväder och hängde (tillsammans med resten av Oslos befolkning... jag skämtar inte) i lite olika parker varje dag. Shoppade lite, gick ut och tog en drink... Hade en jävligt go helg helt enkelt! Ni ska få den snabba återblicken:Fredag, Sofienbergsparken, Lottas norska vänner, öl, chips, färsk frukt, grillkorv och lite sol på min bleka lekamen.Fredagkväll, utgång, här på Café Sør. Jenny, jag och systrarna Holby dricker dyra drinkar och Lotta (Holby den äldre) försöker få mig att dansa, "Vadå dansa" tänker ni, "det finns väl inget dansgolv på Café Sør?", nej... just det.Lördag, vi shoppade second hand halva dagen, här är eftermiddag i "fängelseparken", jag och Jenny förfestar genom att sova några timmar på en filt till allmän folkfest och random reggeabeat från en scen. Efter detta käkade vi mysig middag hemma hos Ylva (Holby den yngre). KOLLA ANNARS FOLKMASSAN! En helt vanlig dag i en park i Oslo...


Sommarlov... ish.

Tada! Jag och Amanda i FYR-klöveroutfit på vår 44-årsfest. Vart en väldigt trevlig kväll som avslutades på ett Ramberg i med utsikt över ett upplyst Göteborg. Folk var sjukt snyggt utklädda! Vad sägs om fyrar, får, NCS-färger, 0100, och fyra klädesplagg i ett..?

 

Igår vart det smörgåstårta hos Bergquist den äldre som planerat, fick en underbar födelsedagspresent och vi tog en mysig promenad runt Slättadam. Det här supervädret håller i sig!

 

Nu är det snart sommarlov, bara komplettering på konstruktion av femhörning och ett literaturseminarium kvar! Nyss vinkade jag hejdå till Lars från Kungsportsplatsen och om två timmar sitter jag på bussen till Oslo. Tata!


RSS 2.0