GREKLAND!!!!!!!!!111ONE

JAJAMEN! Jag och Lars har precis bokat en resa till Grekland sista veckan i augusti. Åh, det känns helt fantastiskt! Vi ska till en ö som heter Antiparos, den tillhör ögruppen Kykladerna, och vi flyger till Santorini. Antiparos är ungefär lika stor som Alnö och ska ge en bild av "genuina Grekland". Inga jättehotellomplex, utan vi ska bo på ett litet hotell i en liten stad (som också heter Antiparos) av vitkalkade hus med blåa dörrar, bougainvillean och en huvudgata kantad av Tavernor. Runt ön ligger flera jättefina stränder, och där finns även en av de mest omtalade kalkstensgrottorna i Europa. Transfern från Santorini involverar två båtresor, och tar några timmar, så resan känns inte sådär supercharter. Ska packa i backpackerryggan och fantisera om båtluff. Haha! PERFEKT!


Bilden är över vårt hotell, Artemis, och tagen från Apollos hemsida. Hotellet ska vara mysigt med familjär stämning enligt dess egen hemsida. Ser det inte fantastiskt ut?

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ser helt fantastiskt ut! Vad roligt för er :D

2010-07-25 @ 13:50:32
URL: http://catrool.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Riktiga Grekland är jättehärligt, fick prova på det när vi var och hälsade på andreas för två år sen=) Ni kommer att få skitskoj!

2010-07-25 @ 14:26:58
Postat av: mamma

Ser jättemysigt ut

2010-07-25 @ 15:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0