Swosh!

Tiden går så jäkla fort! Herregud, jag vet inte vart veckorna tar vägen... Veckodagarna swishar förbi i skolan och helgerna... dom ska vi inte tala om.

Torsdags var dugga-dag. Mekanik. Så det var hårdplugg alla dagar i veckan som gällde. Pust, tur att mekanik är roligt, eller iallafall intressant. Annars växer frustrationen i skolan. Efter ett möte om stress och arbetsmiljö hoppade en av våra lärare av (!), så nu är diskutionen igång på allvar. Från olika håll har jag fått höra att AT är överrepreenterade hos studenthälsan och att det på första året av mastern idag går ca 5 personer. Jag är förvånad över att en öppen dialog om stress inte hållits under hela utbildningens livslängd, men bättre sent än aldrig. Alla utbildningar har väl barnsjukdomar?

I fredags firade vi iallafall in våren med en afterwork på Talang, det har varit superväder hela veckan! Mycket trevligt. Efter det gick vi hem till Jenny på mellanfest som vart efterfest. Sjukt trevligt och lite sorligt, Jenny har nämligen hoppat av. Hon flyttar snart till Oslo den jäkeln!

Idag var jag och Syster på Ullared. Sjuk smidigt jämfört med sist, ingen kö och mycket mindre folk! Jag handlade massa prylar, mest nyttogrejer... bland annat tavelramar till en fotovägg i vardagsrummet.  Köpte lite blandade ramar, i svart och silver, ska köpa fler, mycket olika modeller. Tänker mig organiserat kaos! Som på min mini-inspirationsbild här brevid. Så är det någon som har lite fina bilder som ni tycker skulle passa i vårt hem är det bara att skicka över dom! Gamla eller nya, sommar eller vinter, party eller vardag... Jag hittar nämligen så väldigt lite bilder. Väldigt tråkigt. Just nu är det bara bilder på mig och Lars att sätta upp, haha!

Sist sänder jag en tanke till mor och far som sitter fast i Thailand på grund av askan! Som tur är har tydligen vissa flygplatser i norra Sverige öppnat ikväll, så vi hoppas att dom får komma hem snart!

Kommentarer
Postat av: Daniel - Swese

Ser ett foto jag tagit, stimpengar xD

2010-04-19 @ 16:31:59
URL: http://www.swese.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0