Nylägenheten

Yes, vi har flyttat! Allt gick sjukt smidigt i söndags! Käkade frulle på IKEA vid kvart i tio innan vi handlade ny soffa, nytt köksbord och ny säng. Sen körde vi ett lass, lunchade, och körde ett till lass. Så var vi klara! Klockan hade redan blivit fem visserligen, men ändå. Vi hade aldrig klarat det utan Camilla och Daniel, they made it possible! Nu har vi bott här i några dagar, och inte kommit iordning alls! Packa upp är så sjukt jobbigt och jag är ju ledig nästa vecka så motivationen att samköra uppacking och plugg känns sådär lockande.

Det blir väldigt bra allting iallafall! Trivs väldigt bra i det här området, Brämaregården är väldigt fin, vi bor mitt i alltihop, bilden från wiki och tagen från Ramberget! Mycket små restauranger överallt, små affärer, caféer och sånt. Lägenheten är också bra, men man märker att den har några år på nacken, fönstrena ser typ månblåsta ut och släpper in ljud som... ja, ingenting jag någonsin varit med om ens i Asien. Andra våningen och man hör vad folk säger när dom går förbi. Mäblera passar otroligt bra dock, soffan ser skräddarsydd ut... ska bli grymt när vi tagit tag i alltihopa. Bilder kommer så småning om.

Nu kom Lars hem från affären med semlor, jag vet att det inte är dags än, men jag fick ett sånt sjukt craving. Så nu är det helt plötsligt fettisdag. Woho!

Kommentarer
Postat av: Daniel Gustavsson

De var en intensiv men trevlig dag med lite minnesvärda minnen hehe ... Välkommen till nya lägenheten !

2009-02-03 @ 21:44:19
URL: http://www.swese.se
Postat av: Daniel Gustavsson

De var en intensiv men trevlig dag med lite minnesvärda minnen hehe ... Välkommen till nya lägenheten !

2009-02-03 @ 21:49:42
URL: http://www.swese.se
Postat av: Camilla

Håller med föregående talare :)

Skönt att höra att ni trivs :) Vi får boka in en promenad upp til ramberget nån dag :)

2009-02-04 @ 09:03:22
URL: http://catrool.blogg.se/
Postat av: Katja

Yeah :) man får äta semlor!

2009-02-04 @ 09:56:37
URL: http://candygal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0