Smögen

Vilken trevlig helg vi haft! Lars fyllde 25 år i söndags och i lördags hyrde vi en bil och åkte till Smögen där vi bokat rum över natten. Vi började med att kika omkring i den lilla (knökade) staden och käkade lunch på en restaurang (fisksoppa... vad annars?), vädret var halvdant och vi tog vi oss tillbaka till hotellet, bytte om till badkläder och gick på spa. Precis när vi doppat oss i poolen kom solen fram och eftermiddagen spenderades på en solstol i strålande sol med ett glas rosé i handen.


Vid åtta duschade vi och gjorde oss klara och gick till restaurangen, käkade grillbuffé och drack gott. Efter ungefär tre timmar började himlen färgas rosa. Vi insåg det fantastiska med Västkusten och skyndade ner till klipporna för att kika på när solen sakta gick ner över vattnet.



Jag har nog aldrig i hela mitt liv sett en vackrare solnedgång! Det kändes dessutom som att den varade förevigt!

Själva födelsedagen startade fantastiskt med en riktig härlig frukostbuffé, det spöregnade ute men det gjorde det nästan bara msyigare att sitta inne och kolla ut över klipporna och havet. Vi checkade sen ut och hoppade in i bilen. På väg hem åkte vi via Orust och Tjörn.

Vid lunch tog vi en omväg ner till vackra Skärhamn och käkade. Det blåste så att man knappt kunde gå upprätt, vi intog vår lunch på en restaurang på en pråm, satt och skvalpade lätt lunchen igenom med utsikt över alla nästan liggande segelbåtar som trotsat vädret. Mycket mysigt.



Väl hemma däckade vi i soffan med en pizza och lite serier. Man kan inte vara sofistikerad hela tiden! :)

Min sysselsättning när vi inte varit på resande fot har till mesta del bestått av min vän Hannahs bröllopsplanering. Jag och Isa ska nämligen göra festprogrammet till bröllopet och vi har suttit några dagar och försökt knåpa ihop det. Känns ärofyllt och superskoj! Det kommer bli grymt. 3:e september ute på Öckerö!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Gud var härligt set ser ut, jätte fina bilder! :)

2011-08-09 @ 16:29:31
URL: http://catrool.blogg.se/
Postat av: karin

Vad ni är duktig att hitta på trevliga saker!

Fina kort. Ha det bra.

2011-08-09 @ 21:33:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0