Ännu en vecka...

Ojoj, jag känner mig busy. I skolan är allting fortfarande rätt lugnt och skönt, vi går långa dagar; mellan nio och fyra eller fem varje dag, men har istället inte så mycket i skolväg att pilla på på fritiden, vilket är skönt såklart. Vi har haft ett kort projekt nu som utgick från människorkroppen, för att sedan utvecklas genom balans och punkter i rummet till en trästruktur. På bilden ser ni vår färdiga, något instabila trästruktur tyngd med sandhinkar och Ingrid som håller i bilden "Rör och du dör!". Vår inspiration var ett "flygskär".

Förra onsdagen fuckade jag, Ingrid och Hannah skolan för en dag till sjöss. Ingrid har en finfin segelbåt ute på Brännö som vi intog. Jag slog huvudet i bommen och lärde mig att skota hem och att falla av. Brännö är fantastisk och vi promenerade också runt på ön och insöp atmosfären, vi hade perfekt väder dessutom! En bra dag! Göteborg är fantastiskt vackert!


Helgen var uppbokad; jag och Lars gymmade i lördags innan vi drog ut till Bergquist den äldre i Gråbo på en supertrevlig middag. I söndags åkte vi till IKEA, också med Camilla och co, innan jag hittade till Kungsbacka och lite bullbak med Isa. Bullarna vart jättebra och vi hade så himla trevligt!

Idag började vad jag tror kommer bli två fantastiska veckor. Jag vart nämligen antagen till brobyggar-tävlingen förra veckan, eller Chalmers Structural Design Challange som går ut på att bygga en bro över dammen utanför A-huset på Chalmers. Dammen är 13 meter bred och vi ska ha vår modell i skala 1:10 klar på fredag. Det kommer bli två intensiva veckor (vi snackar 10-12 timmar i skolan varje dag) innan bron står klar nästa fredag, men jag är så peppad! Gruppen, vi är 8, verkar supertrevlig.

Med andra ord; allt går bra just nu. Tänk vad härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0