Sundsvall idag, Göteborg imorgon.

Om exakt en timme kliver jag nämligen på nattåget ner till varmare breddgrader... ish. Känner mig sådär lagom äventyrslysten för tillfället och inte alls sugen på att knöla mig på ett nattåg efter att ha klivit upp klockan fem på morgonen tre dagar i rad... men vafan gör man inte för att i en vecka få umgås med goa göteborgare, träffa familjen och fira sin systers 26-årsdag - in person.

Så skänk mig en värmande tanke inatt när jag delar hytt med 5 illaluktande, snarkande personer som säkert kommer kliva upp fem imorgon bitti och kliva på mig i sina försök att ta sig ur sängen. THANKS!

GREKLAND!!!!!!!!!111ONE

JAJAMEN! Jag och Lars har precis bokat en resa till Grekland sista veckan i augusti. Åh, det känns helt fantastiskt! Vi ska till en ö som heter Antiparos, den tillhör ögruppen Kykladerna, och vi flyger till Santorini. Antiparos är ungefär lika stor som Alnö och ska ge en bild av "genuina Grekland". Inga jättehotellomplex, utan vi ska bo på ett litet hotell i en liten stad (som också heter Antiparos) av vitkalkade hus med blåa dörrar, bougainvillean och en huvudgata kantad av Tavernor. Runt ön ligger flera jättefina stränder, och där finns även en av de mest omtalade kalkstensgrottorna i Europa. Transfern från Santorini involverar två båtresor, och tar några timmar, så resan känns inte sådär supercharter. Ska packa i backpackerryggan och fantisera om båtluff. Haha! PERFEKT!


Bilden är över vårt hotell, Artemis, och tagen från Apollos hemsida. Hotellet ska vara mysigt med familjär stämning enligt dess egen hemsida. Ser det inte fantastiskt ut?

Söndag

... och denna spenderas som en söndag ska. Sitter i morgonrock och försöker lista ut vad jag drack igår, vem som körde bortamatch inatt och vems gaffeln är i mitt högra lår...

Nja. Stryk det sista. Jag rycktes med av stämningen: Tjejutgång igår på Oscar, körde varannan vatten och mår oförtjänt fint idag. Solen småskiner ute, jag sitter brevid fönstret i fläkten från Köpmangatan. Väntar på att pojkarna Åslin ska träna klart så vi kan åka och fira Åslin den äldre på 54-årsdagen.

Annars ser livet rätt likadant ut, som det gör på sommaren. När jag inte jobbar ligger jag antingen i Hamnparken och myser, eller är ute i Allsta vid poolen. Släng in någon utgång, lite utserveringar, mat och vin på en filt i parken och en eller annan gnutta regn så är bilden komplett.Mer spännande än så blir det inte... That's life. Så jag bjuder på en bild av Lars som försöker gå på vatten. Beautiful!

RSS 2.0