Blott 22 år...

... och redan min första kroniska krämpa? Var hos tandläkaren idag och tydligen har jag borstat fram mina tandhalsar på nästan alla framtänderna nere. Det är det om har ilat som helvete i en månad, och tandköttet kommer tydligen aldrig växa tillbaka? Det ilar tills jag dör? Innan hoppades jag att det inte skulle vara ett hål, nu önskar jag att det varit det. Riktigt tråkigt, extra mjuk tandborste och flourskölj som gäller.

En annan kronisk krämpa är denna jävla snö! Fyfan, det toksnöar ute, IGEN! Snacka om att det snart kommer bli snökaos och inställd lokaltrafik om det inte ger med sig snart. Den här vintern har varit galen och jag är sådär småförkyld igen. Vi har säkert inte mer än 17 grader här i datarummet!

På plussidan har vi dock också några grejer. För det första så stannade jag hemma från skolan idag. Inte för att sjukdomen krävt det, utan för att jag behövde det. Känna att "hoppsan, nu sket jag i skolan och världen gick inte under" och vet ni? Det har den inte gjort heller!

Man ska akta sig för stressen, lärarna på AT står som fobollshuliganer och hetsar på, trots att vi med en av Sveriges högsta intagning redan hetsar varandra nog ändå. Alla är vana att vara bäst, alla är duktiga pojkar och flickor. Det är dock en svår balansgång, när är man lat och när tar man hand om sig själv? Vår programansvarige skulle svara lat alla dagar i veckan, han är den värsta fotbollshuliganen.

Justja, på plussidan var det! Fick hem min första beställning från E.L.F idag!

Så roligt! Frakten tog lite tid, ca 10 dagar. Men den var ju å andra sidan gratis, så det är svårt att klaga. 300 spänn betalade jag för 3 duoögonskuggor, en quad-ögonskugga, concealer/highlighter, lip stain, två mineralögonskuggor, bronzer, color stick, rougeborste och snedställt ögonskuggeborste. Sjysst paketering och överlag okej kvalité...

Snart gör jag om det här till en sminkblogg. Hahaha! Nä, men jag tror att jag ska skriva ett inlägg om produkterna, surfade själv runt sjukt mycket och kollade swatchar och läste betyg. Det är bästa sättet att veta vad man ska beställa. Borde kanske skriva en egen recension och hjälpa någon på sin jakt? Ja, kanske!

NU; gå och handla en kruka basilika. Ikväll blir det kyckling och risonisallad a'la Karin. Kanske ett glas vin till?

Kommentarer
Postat av: karin

bra! ta det lungt och stressa inte... slappna av!

2010-02-19 @ 23:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0