Förkyld.

Jaha! Då var det istället jag som hasar omkring och mumlar att jag ser ljuset. Så förbannat förkyld att jag inte sett till maken på år. Och Lars är bara på bättringsvägen med en stor nypa optimism. Vilken timing!

Kul att jag idag ställt in alla åtaganden i Sundsvall framöver och legat i soffan och varit apatisk. Förbannelse!

Snö.

Ja, på något sätt känns det som att snö är ordet just nu. Det har varit lite halvkaos här i Sundsvall sen jag kom; snö och blåst. Som tur är har det lugnat ner sig nu, men vi ligger likförbannat inne, Lars är nämligen sjuk. Går runt och stönar som om att slutet vore nära, och jag tar småhand om stackarn. Han har varit dålig sen jag kom iförrgår i princip. Vi har ändå hunnit med lite middagar med Lars familjer och idag en liten svängom i stan.Innan det var jag hos mamma och pappa på Vätö, vi har haft jättemysigt, mamma och jag har julbakat massor, varit ute och promenerat i den fantastiska naturen med all jäkla snö! På julafton var vi i Västerås med släkten, väldigt trevligt och jag har fått massa tjusiga julklappar, nagellack till förbannelse!! ;D Även en hel del från lilla listan, knivslip från mor och elvisp från Karin.

Framöver är det lite umgänge med gamla vänner och Lars familj. Om en knapp vecka åker jag hem till Götet och pysslar om lägenheten, själen och gör allt det där jag inte hinner annars. Har turen att få åka med Camilla och karl: Yeay, jag slipper SJ. Vart en och en halv timme sen på sträckan Stockholm-Sundsvall. Värt.

Nu är det ju alltså Jack Sparrow på TV:n. Lagom måndagsunderhållning!

Mitt spännande liv.

Sitter och pluggar hållfasthetslära, sitter dynget runt som vanligt när det är tentaperiod, men lite extra den här läsperioden för jag har inte hunnit plugga något alls hittills i princip. På måndag och tisdag ska vi egentligen fortsätta på en film om luft, ljus, ljud och vatten i en kurs vi läser som går ut på att skapa ett förhållningssätt till konst, men vi har bestämt oss för att göra det efter jul istället. Som tur är. Filma såpbubblor och vattenglas känns sådär i en tentevacka.

I måndags hade vi ju kritik på projektet, det gick bra, kritikerna var väldigt trevliga och försiktiga. Jag är glad att allting gått relativt smidigt efter att jag gjort planscherna... hade nämligen extrema problem med att rendera bilderna från modellen jag gjort i ett modellerinsprogram. Så tråkigt när man lagt ner en arbetsvecka på att göra en modell och inte får ut några vettiga bilder, så det vart enklaste möjliga:I fredags hade vi AT-julbord! Allt var så superjuligt och trevligt, maten var fantastisk! Men jag fick verkligen ingen julkänsla! Vart är den? Inte ens vår julstjärna i vardagsrummet eller mina färdiginslagna julklappar funkar!

Hoppas på att jag stängt av den fram till tenan, haha! Nåja, grattis till mig idag, jag fyller 6800 dagar (fråga inte hur jag vet), firar man sånt? ;)

NU; sluta prokrastinera.

Update: önskelista!

Imorse hade jag min muntliga dugga, och klarade den galant! Väldigt skönt ska ni veta... Efteråt var jag på Åhléns i Nordstan och dom hade det svarta nagellacket jag skrivit om förut! Det var varit slutsålt sen i somras.

Slafsade på det över mitt röda nagellack jag hade på. Det ser inte klokt ut, haha! Tänk att man kan bli så glad för något så litet! :)

RSS 2.0