Tänkte bara säga att...

... det är sent och det dröjer lite till, innan blommorna slår ut: Snart har helgen vecka 48 tagit slut.

Och första advent på köpet. Jisses.

Lördagkväll

Jajamensan, Terence är här, tur att han inte är så kräsen med sin omgivning: Såhär låg han nyss, haha, ihopkurad på en flyttkartong på golvet brevid Lars. Nu ligger han som en bakelse i soffan och kollar förvånat upp på mig varje gång jag nyser eller snyter mig. Camilla är ute på buggäventyr med våra vänner från buggkursen! Jag ligger i soffan framför Eragon och tycker synd om mig själv.

Vi får väl fan hoppas att det inte är svinis i farten. Snuva och tryck över bihålorna. Har definitivt inte tid att ligga avdäckad i 2 veckor. Å andra sidan har jag väl aldrig någonsin blivit avdäckad av en influensa, så försök bara, BRING IT!!!!

Påtal om hälsa så har jag införskaffat en spikmatta, det enda jag upp till nu inte testat mot mina sömnproblem. Lars testlåg den men var föga intresserad av fortsatt relation. Han fick dock en fräsch solbränd svenne-på-charter-look, hahah!

Imorgon är det redan första advent! Det blir eventullet pepparkakor med gamla Basårsgänget om jag orkar i snuvan. På måndag kommer Lars mor och bror och stannar tills torsdag. Trevligt med besök, men jag tänkte dock köra en helvecka i skolan. Bastuprojektet ska nämligen lämnas in den 8:e, 10 dagar kvar. Tills dess ska jag: bygga en modell i skala 1:50, måla en planlösning och två snitt i samma skala som modellen. Rita omgivningen. Rita bilder från utsida och insida av bastun, samt montera det hela på något chict sätt. Huga!

Den 1:a december börjar min adventskalender som mamma gjort! Slagit in 12 paket, ett att öpnna varannan dag. Jag äääälskar sånt! Så underbart! Nu; Eragon med lussebullar, bakelsen och den (rödlätte) bättre halvan av mig.

Nya lägenheten!

Japp, då var vi här. Har kommit iordning... lite iallafall. Haha! Det tar tid att flytta när man har hundra andra saker att göra (läs: pluggx100). Idag har jag varit rätt produktiv; pluggat en hel veckas matte, skissat min bastu i SketchUp, målat om spegeln RAM från Ikea i svartbrunt, samt hängt upp den, två tavlor och en klocka på väggen. Vi är på gång här hemma, varje dag blir det lite bättre! Sovrummet är det enda rummet som är helt klart, vart färdigt idag som ni kanske förstår! Nu kommer den efterfrågade: *trumvirvel* BILDTAJMEN! (Och den är klickbar!)


Sovrummet, sovrummet fortsättningen, köket och det lilla, lilla badrummet.

Vardagsrummet med fanskpet till vägg (JÄVLA FÄRG?!) och
vardagsrummet igen, sist vårt datarum... Härligt att Lars hann diska
klart och återgå till pluggandet medans jag fotograferade!

Efter en vecka här kan vi konstatera att det är mindre lyhört, men man hör fotsteg tydligare. Antagligen för att det är trägolv. Känns i allmänhet lugnare, alla i trappuppgången verkar vara par. Vad det gäller insynen så är det no probs, alla som går förbi går parallellt med fönstret och måste vrida huvudet och anstränga sig för att titta in, vem orkar det? Och jag trivs bra på nedersta våningen, "down to earth"-ish.

Känns bra! GULD med ett data/pluggrum, kommer bli svinbra när det är klart. Vi ska försöka få upp en griffeltavla på ena väggen, som vi kan fylla med uträkningar och formler, för att få äkta nörd-touchen, hahaha! Nu vill jag dock inte se en flyttlåda på några år, flyttat två helger i rad. Hjälpte Camilla och Rasmus att flytta igår, till deras nya lägenhet vid Slättadam. Väldigt fin! Men lätt flytt-överdos!

Nänu! Dags att dra mig tillbaka. Tusen saker som händer till veckan! GAH (JAG HATAR MATLAB!)! Jullovet, komis, komsi......

Sista natten...

på tunnbindaregatan! Ligger i sängen med min bärbis och ska snart sova. Imorrn jälvar... Hoppas att vi har packat det mesta, det värsta med att flytta är alla smågrejer man hittar allt eftersom de stora grejerna försvinner. USCH! Känner ni inte ångesten komma när ni ser flyttlådan? Det gör jag! Haha!

Idag i skolan fick jag två goda nyheter. Det behövde jag, det känns som att allting har varit jobbigt den här veckan. Ibland är man glad, ibland inte. Iallafall:
  1. KLARADE MATTETENTAN MED RÅGE! Fick en fyra, minsann :)
  2. Fick första informationen om vår studieresa till Turin i maj! Det blir verkligen av!! Möter våren i Italien en vecka mellan 1 och 8 maj. HUR UNDERBART ÄR DET!??! "En tia" för att citera Ace of Bace-Uffe i Idol ikväll.
Nej, nu; knoppa! Sänd oss en tanke imorrn, eller ännu hellre på söndag när vi packar UPP! ;D NATT!

SWISH!

BAH! Kan det inte bara komma en vanlig vardag snart?! Lite tid att stanna upp och andas in? Jag verkar ha saker att göra jämt! Skola från 8-9 till 16-17 varje dag, sen ska man försöka hinna plugga på det? 50 timmars-veckor is the shit. Förra veckan var det dessutom träning, träning, träningsvärk, bugg, tacksittning, och bakis ett dygn efteråt... Som sig bör när det är Norrlandstema. HAHA!

Den här veckan är det packning, packning, mer packning, träning, bugg, åka ut till Härryda och sjön där vi "ska bygga" bastun, kika runt och imorgon... BAPADA!! Firar jag och Lars 3 år som flickvän/pojkvän. Med restaurangbesök som sig bör när karln dragit hem stipendium. För bra resultat. PÅ 10 LAKAN! Jag är så stolt!

Packa undrar ni? Redan? Ja, vi vart vansinningt trötta på att sova till alien och tyskars dödsskrik i han-där-neres tv-spel, SKITMUSIK FM 24/7 från han-snett-nedanför och Steppande-Elefantsymfonin av hon-där-uppe, så vi tog nya lägenheten från den 15:e! Flytt till helgen alltså. Känns så ofattbart underbart! Läste om förra flytten, lite roligt att se bilden jag visade då, den känns om möjligt ännu mer akuell nu! ;) Känner till stället lite bättre nu också... Observera att vi redan efter att ha bott här två dagar insett hur lyhört det är!

Nåja. Packning: Vi har fått ihop typ 8 kartonger redan, vårt hem är kaos. Som det ska vara! Det här kommer bli grymt. Nu ska jag återgå till att skissa på bastun, eller vad sjutton det än blir.

RSS 2.0